Súkromie
Čo sa stane s vaším videom a jeho zvukom, čo uchovávame a ako vymazať vaše údaje.
Čo sa stane s mojím videom?
Zostáva vo vašom iPhone. Keď vytvárate titulky, aplikácia vo vašom zariadení extrahuje iba zvukovú stopu a nahrá ju na prepis. Zvukový súbor sa vymaže hneď po dokončení prepisu, bez ohľadu na to, či uspeje alebo zlyhá.
Čo uchovávate?
- Kópiu vašich titulkov na našich serveroch až 7 dní, aby sme vám mohli pomôcť, ak sa niečo pokazí.
- Vaše nákupy a zostatok kreditov.
Zvuk vášho videa sa vymaže hneď po vytvorení titulkov. Nie sú tu žiadne reklamy ani sledovanie, pokiaľ ho nepovolíte, keď sa iOS opýta. Anonymné údaje o používaní nám pomáhajú vylepšovať aplikáciu; nikdy neobsahujú vaše videá ani titulky. Prečítajte si úplné Zásady ochrany súkromia.
Ako vymažem svoje údaje?
Odstránením aplikácie sa vaše projekty odstránia z iPhonu; vymazaním údajov stránky v prehliadači sa odstránia projekty vášho webového editora. Ak ste sa prihlásili, vymažte účet v aplikácii v časti Nastavenia > Účet alebo na webe v časti Účet, čím sa odstráni všetko, čo o vás uchovávame. V opačnom prípade napíšte na privacy@captionscut.com; Zásady ochrany súkromia vysvetľujú, čo uviesť, aby sme vaše záznamy našli.
Stále potrebujete pomoc?
Napíšte nám a ozveme sa vám. Pomôže, ak uvediete model svojho iPhonu, verziu iOS a verziu aplikácie, ktorá sa zobrazuje v dolnej časti Nastavení v aplikácii.
Napísať na support@captionscut.com