Απόρρητο
Τι συμβαίνει με το βίντεό σας και τον ήχο του, τι διατηρείται και πώς διαγράφετε τα δεδομένα σας.
Τι συμβαίνει με το βίντεό μου;
Μένει στο iPhone σας. Όταν δημιουργείτε υπότιτλους, η εφαρμογή εξάγει μόνο το κομμάτι ήχου στη συσκευή σας και το ανεβάζει για απομαγνητοφώνηση. Το αρχείο ήχου διαγράφεται μόλις ολοκληρωθεί η απομαγνητοφώνηση, είτε πετύχει είτε αποτύχει.
Τι διατηρείτε;
- Ένα αντίγραφο των υποτίτλων σας στους διακομιστές μας για έως 7 ημέρες, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε αν κάτι πάει στραβά.
- Τις αγορές σας και το υπόλοιπο μονάδων.
Ο ήχος του βίντεό σας διαγράφεται μόλις δημιουργηθούν οι υπότιτλοι. Δεν υπάρχουν διαφημίσεις ούτε παρακολούθηση, εκτός αν την επιτρέψετε όταν το ζητήσει το iOS. Ανώνυμα δεδομένα χρήσης μάς βοηθούν να βελτιώνουμε την Εφαρμογή· δεν περιλαμβάνουν ποτέ τα βίντεο ή τους υπότιτλους σας. Διαβάστε ολόκληρη την Πολιτική απορρήτου.
Πώς διαγράφω τα δεδομένα μου;
Η διαγραφή της εφαρμογής αφαιρεί τα έργα σας από το iPhone σας· η εκκαθάριση των δεδομένων του ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησής σας αφαιρεί τα έργα σας στον επεξεργαστή web. Αν έχετε συνδεθεί, διαγράψτε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή στο Ρυθμίσεις > Λογαριασμός ή στον ιστότοπο στο Λογαριασμός, κάτι που αφαιρεί ό,τι κρατάμε για εσάς. Διαφορετικά, στείλτε email στο privacy@captionscut.com· η Πολιτική απορρήτου εξηγεί τι να συμπεριλάβετε ώστε να βρούμε τα αρχεία σας.
Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;
Στείλτε μας email και θα σας απαντήσουμε. Βοηθά να συμπεριλάβετε το μοντέλο του iPhone σας, την έκδοση του iOS και την έκδοση της εφαρμογής, που εμφανίζεται στο κάτω μέρος των Ρυθμίσεων της εφαρμογής.
Στείλτε email στο support@captionscut.com