Конфіденційність

Що відбувається з вашим відео та його звуком, що зберігається і як видалити свої дані.

Що відбувається з моїм відео?

Воно залишається на вашому iPhone. Коли ви створюєте субтитри, застосунок виокремлює на вашому пристрої лише звукову доріжку й завантажує її для розшифрування. Аудіофайл видаляється одразу після завершення розшифрування, успішного чи ні.

Що ви зберігаєте?
  • Копію ваших субтитрів на наших серверах до 7 днів, щоб ми могли допомогти, якщо щось піде не так.
  • Ваші покупки та баланс кредитів.

Звук вашого відео видаляється одразу після створення субтитрів. Реклами немає, і немає відстеження, якщо ви не дозволите його, коли про це запитає iOS. Анонімні дані про використання допомагають нам покращувати застосунок; вони ніколи не містять ваших відео чи субтитрів. Прочитайте повну Політику конфіденційності.

Як видалити мої дані?

Видалення застосунку прибирає ваші проєкти з iPhone; очищення даних сайту в браузері прибирає проєкти вебредактора. Якщо ви входили в обліковий запис, видаліть його в застосунку в розділі Параметри > Обліковий запис або на сайті в розділі Обліковий запис — це видалить усе, що ми про вас зберігаємо. Інакше напишіть на privacy@captionscut.com; у Політиці конфіденційності пояснено, що вказати, щоб ми могли знайти ваші записи.

Досі потрібна допомога?

Напишіть нам, і ми відповімо. Буде корисно вказати модель iPhone, версію iOS і версію застосунку, яку видно внизу екрана «Параметри» в застосунку.

Написати на support@captionscut.com