Soukromí
Co se děje s vaším videem a jeho zvukem, co uchováváme a jak smazat svá data.
Co se stane s mým videem?
Zůstává ve vašem iPhonu. Když vytváříte titulky, aplikace ve vašem zařízení vyextrahuje jen zvukovou stopu a nahraje ji k přepisu. Zvukový soubor se smaže, jakmile přepis skončí, ať uspěje, nebo selže.
Co uchováváte?
- Kopii vašich titulků na našich serverech po dobu až 7 dní, abychom mohli pomoci, když se něco pokazí.
- Vaše nákupy a zůstatek kreditů.
Zvuk vašeho videa se smaže, jakmile jsou titulky hotové. Nejsou tu žádné reklamy a žádné sledování, pokud ho nepovolíte, když se iOS zeptá. Anonymní data o používání nám pomáhají aplikaci zlepšovat; nikdy neobsahují vaše videa ani titulky. Přečtěte si úplné Zásady ochrany osobních údajů.
Jak smažu svá data?
Odstranění aplikace odstraní vaše projekty z iPhonu; vymazání dat webu v prohlížeči odstraní vaše projekty webového editoru. Pokud jste se přihlásili, smažte účet v aplikaci v části Nastavení > Účet nebo na webu v části Účet, čímž se odstraní vše, co o vás máme. Jinak napište na privacy@captionscut.com; Zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, co uvést, abychom vaše záznamy našli.
Stále potřebujete pomoc?
Napište nám a my se vám ozveme. Pomůže, když uvedete model iPhonu, verzi iOS a verzi aplikace, která je zobrazena dole v Nastavení aplikace.
Napsat na support@captionscut.com