Tietosuoja
Mitä videollesi ja sen äänelle tapahtuu, mitä säilytetään ja miten tietosi poistetaan.
Mitä videolleni tapahtuu?
Se pysyy iPhonessasi. Kun luot tekstityksiä, appi erottaa laitteellasi vain ääniraidan ja lataa sen litterointiin. Äänitiedosto poistetaan heti litteroinnin päätyttyä riippumatta siitä, onnistuuko se vai ei.
Mitä te säilytätte?
- Kopion tekstityksistäsi palvelimillamme enintään 7 päivän ajan, jotta voimme auttaa, jos jokin menee pieleen.
- Ostoksesi ja krediittisaldosi.
Videosi ääni poistetaan heti, kun tekstitykset on tehty. Mainoksia ei ole, eikä seurantaa, ellet salli sitä iOS:n kysyessä. Anonyymit käyttötiedot auttavat meitä parantamaan appia; ne eivät koskaan sisällä videoitasi tai tekstityksiäsi. Lue koko tietosuojakäytäntö.
Miten poistan tietoni?
Apin poistaminen poistaa projektisi iPhonestasi; sivuston tietojen tyhjentäminen selaimessa poistaa verkkoeditorin projektisi. Jos olet kirjautunut sisään, poista tilisi apissa kohdasta Asetukset > Tili tai sivustolla kohdasta Tili, jolloin kaikki sinusta säilyttämämme tieto poistetaan. Muussa tapauksessa lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy@captionscut.com; tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä viestiin tulee sisällyttää, jotta löydämme tietosi.
Tarvitsetko vielä apua?
Lähetä meille sähköpostia, niin vastaamme sinulle. Kerro mukana iPhone-mallisi, iOS-versiosi ja apin versio, joka näkyy apin Asetusten alareunassa.
Lähetä sähköpostia: support@captionscut.com